Netdyredoktors webshop

Taastrup Dyreklinik

Velkommen til vores webshop

Taastrup Dyreklinik logoTaastrup Dyreklinik er en del af Netdyredoktor. I vores online butik kan du købe kvalitetsfoder, tilskud, plejemidler og meget mere til dit kæledyr - og få det leveret lige til døren.

Har du spørgsmål til foder eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på 43 99 17 61. Du er som altid velkommen til at kigge ned på klinikken, så hjælper vi dig med at finde det rigtige foder til kæledyr.

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på vores klinik.

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen. 
 
Venlig hilsen
Taastrup Dyreklinik

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.