Virum Dyreklinik

Velkommen til vores webshop - en del af butik.netdyredoktor.dk 

Virums logoI vores webshop kan du købe foder til din hund, kat eller gnaver - og du finder også et bredt sortiment af plejemidler, fodertilskud og legetøj til kæledyr. 

Har du spørgsmål til foder eller andre produkter til dit dyr, er du velkommen til at kontakte os på telefon 45 85 32 71 eller skrive på info@virumdyreklinik.dk. Du er også - som altid - meget velkommen nede på klinikken, så hjælper vi dig med at finde det rigtige foder til dit dyr. 

Vi gør opmærksom på, at priserne på denne webshop ikke nødvendigvis er de samme som dem, vi har nede på vores klinik.

Skulle der imod forventning opstå problemer med din ordre, bedes du rette henvendelse på tlf: 86 78 44 88 eller shop@netdyredoktor.dk, da vi ikke selv står for leveringen og faktureringen. 

Venlig hilsen
Virum Dyreklinik

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.