Om Netdyredoktor.dk 

Holdet bag Netdyredoktor består af dyrlæger fra en lang række større dyreklinikker og dyrlægepraksis i Danmark. Netdyredoktor har desuden tilknyttet en bred kreds af veterinærsygeplejersker, adfærdskonsulenter, journalister og andre eksperter, som alle har en betydelig indsigt og viden om kæledyr.

Alle disse personer har det til fælles, at deres engagement og interesse for arbejdet med netdyredoktor udspringer af deres daglige virke med kæledyr og deres ejere. Det er dette engagement og denne interesse, fra hele "holdet" på ca. 100 personer, der ligger bag arbejdet med at producere og redigere indholdet på www.netdyredoktor.dk.

Størstedelen af dyrlægerne bag Netdyredoktor.dk er desuden med i en faglig kæde, der hedder VetFamily. VetFamily samarbejdet baseres på vidensdeling, så de indbragte dyr på VetFamily klinikkerne har hurtigere vej til kollegers eksperthjælp og optimale behandlingstilbud. 

Netdyredoktors vision
At skabe det mest professionelle sted på nettet med information, produkter og serviceydelser produceret af danske dyrlæger til alle kæledyrsejere.

Vi ønsker at formidle seriøs viden og information om kæledyr på en forståelig måde til danske kæledyrsejere. Gennem øget information og viden kan vore kæledyrs velfærd optimeres dels ved forebyggende arbejde dels ved tidligere at indsætte evt. behandlinger.

Vi ønsker at indgå i og forstærke det følelsesmæssige bånd, der eksisterer mellem kæledyr og deres ejere. 

Hill's Prescription Diet Produkter

A.

Jeg bekræfter hermed, at mit dyr er blevet undersøgt af en dyrlæge, som anbefalede brugen af produktet på baggrund af den stillede diagnose.

B.

Jeg har læst og er indforstået med, at så længe mit dyr bliver fodret med produktet, er det tilrådeligt, at jeg opsøger dyrlægefaglig konsultation mindst hver 6. måned i forbindelse med brugen af produktet.

C.

Jeg har læst og er indforstået med, at jeg skal konsultere en dyrlæge øjeblikkeligt, hvis mit dyrs tilstand forværres på nogen måde under brugen af produktet.